Skip to content

Miki Kleemanns tale ved Røsts talerskole på GUX Nuuk

Privatfoto

Om

Taler

Miki Kleemann
Gymnasieelev

Dato

Sted

GUX Nuuk

Omstændigheder

Projektet er skabt i samarbejde mellem Den Rejsende Forfatterskole, som Niviaq Korneliussen er involveret i og talerskolen Røst fra Danmark, som arbejder for at give alle unge modet til at tage ordet.

Tale

Hej jeg hedder Miki Kleemann. Jeg går på 2.T i samfundslinjen. Jeg vil gerne tale om min ven, som er dum nok til at få en tatovering med mig.
På mit venstre ben har jeg en tatovering af en rulle toiletpapir med en banan i midten. Den er cirka så stor (vise med hænderne). Min ven har den samme tatovering.
Ideen om at få den tatovering fik vi engang, vi drak hos en ven. Vi fandt på at få en tatovering, som der handler om vores gaming Days. Vi fandt på en ide om at få et toiletpapir med at banan i midten. Måske er vi de eneste i Grønland, der har sådan en tatovering. Måske de eneste i hele verden. Vi valgte det, fordi jeg kom til at sige banana aim i stedet for potato aim, engang vi spillede Call of Duty.
Potato aim er det, man siger, når man ikke kan ramme noget. Så vi begyndte at sige det siden det skete.
Og toiletpapiret er der, fordi vi har lyttet til en sang, der hedder ”Equutissiaq”, dengang da vi spillede meget. Siden dengang har det været i vores hoveder at vi skulle få en tatovering af en rulle toiletpapir med en banan i midten. Det er måske lidt skørt, men det handler om at være gode venner for resten af livet.
Så ja, tatoveringen er for resten af livet, og det håber jeg også, venskabet er.

Kilde

Kilde

Manuskript modtaget fra taler

Kildetype

Digitalt manuskript

Ophavsret

Tags

Relateret