Skip to content

Johan Gotthardt Olsens tale ved modtagelsen af Årets Danske Rockudgivelse

Rasmus Ursin Knudsen

Om

Taler

Johan Olsen
Forsanger i Magtens Korridorer

Dato

Sted

Musikhuset Aarhus

Omstændigheder

Magtens Korridorer vandt d.3 marts 2022 prisen Årets Danske Rockudgivelse ved GAFFA-prisen i Aarhus for deres album Club Promise. Da gruppen hentede sin pris på scenen, holdt forsanger, Johan Gotthardt Olsen, denne takketale på vegne af bandet.

Tale

Tusind tak, vi vil gerne…
Det musik vi laver, det laver vi, fordi at det udtrykker det, der er inde i os, og det kan godt være, at vi er underlige, men vi er glade for, at der er rigtig mange mennesker derude, der også er underlige, og som har taget sig tid til at stemme på os, tusind tak for det.
Vi ville rigtig gerne have sagt tak til vores manager, Jørgen Jeppesen, der sidder deroppe. Han har været træls over en længere periode, det er virkelig svært bare at sige tak.
Vi ville også gerne have sagt tak til vores tour manager, Karsten Juul, der fucking kører os rundt i hele landet, men wow han gør det ikke godt altså, han sidder lige der. 
Vi ville også gerne have sagt tak til vores producere, Zed Simon og Søren Mikkelsen, men de har virkelig været et benspænd i denne her proces.
Så frem for alt vil vi sige tak til os.
Fortsat god fest, tak for det.

Kilde

Kilde

Transskriberet fra GAFFAs youtubekanal

Kildetype

Transskription

Ophavsret

Tags