Skip to content
Nyheder

Vi søger en kollega til intern projektbaseret regnskabsførelse

Er du god til regnskab og regneark, og vil du hjælpe os med at holde overblik over vores forskellige projektregnskaber? 
Vi søger en kollega, der har en del års erfaring med bogholderi, budgetstyring og regnskabsføring i projektbaserede virksomheder – gerne specifikt inden for kulturområdet. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de projektansvarlige, og din hovedopgave bliver at skabe overblik og oversætte tallene for os, der ikke har erfaring med at læse et regnskab. Da det er en nyoprettet stilling, har du frie tøjler til at implementere de arbejdsgange og systemer, som fungerer bedst for dig. 
Stillingen er en deltidsstilling på 1-2 dage her hos os på Frederiksberg. 
Vi har brug for din hjælp til at:
  

Dine nye kollegaer

Vi er en lille kulturinstitution, der driver den offentlige database dansketaler.dk. Derudover udfører vi fondsstøttede projekter, hvor vi bl.a. laver undervisningsforløb, festivaler og udstillinger om taler. Vi er fire fastansatte og en håndfuld studentermedhjælpere, og vi holder til på Carit Etlars Vej på Frederiksberg, hvor vi deler lokaler med en konsulentvirksomhed. Vi har en frokostordning, et par årlige fester og rigtig god stemning. 
 

Kontakt

Send et CV inkl. et par linjer om, hvorfor du vil være god til stillingen, til sekretariatsleder Sofie Kristiansen på svk@dansketaler.dk senest den 20. oktober 2023. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen på 2683 4223. 
Danske Taler på besøg hos Arbejdermuseet. 
Danske Taler på besøg hos Arbejdermuseet.