Skip to content
Nyheder

Studentermedhjælper søges til Danske Taler

Opdateret: Stillingen er besat.
Vi søger en historie- eller sprogfaglig studentermedhjælper til at indgå i sekretariatet på Danske Taler ca. 10 timer om ugen.
Vi tilbyder dig
Hos os vil du arbejde tekstnært og kildekritisk med en vigtig del af vores kulturarv. Talens historie hænger uløseligt sammen med demokratiets og det aktive medborgerskabs historie, og dét er omdrejningspunktet i både vores indsamlings- og formidlingsprojekter, som du vil komme til at tage del i. Med andre ord vil du skulle arbejde med kernehumanistiske fagligheder.
Om os
Vi driver Danmarks taledatabase, dansketaler.dk, hvilket bl.a. omfatter at indsamle, digitalisere og formidle retorisk og historisk betydningsfulde taler. Vi er et lille hold på seks personer, så du har rig mulighed for både at få ansvar og lære i tæt samarbejde med dine nye sprogfaglige kollegaer. Vi holder til på Frederiksberg, hvor vi deler lokaler med rådgivningsbureauet Rhetor. Vi respekterer desuden dit skema og dine eksamensperioder.
Dine arbejdsopgaver vil omfatte, at:
Ansøg os, hvis du kan genkende dig selv i nogle af følgende punkter:
Løn og ansættelse
Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2023, men kan muligvis forlænges. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. december 2022. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen fordelt på 2-3 arbejdsdage. Timelønnen er 145 kr. + feriepenge. Arbejdsstedet er Carit Etlars Vej 3, Frederiksberg C.
Send ansøgning og CV til redaktion@dansketaler.dk. Vi indkalder og holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger angående stillingen kan fås hos Carl-Emil Ege Prehn på 51944237 eller cpa@dansketaler.dk.