Skip to content
Nyheder

Nominer Årets bedste danske tale

Danske Taler og Rhetor uddeler hvert år en pris til Årets danske tale. Prisen går til en taler, der ved en offentlig begivenhed har talt så stærkt og godt for sin sag, at den har vakt offentlig interesse og genklang. 
DU kan igen i år være med til at bestemme, hvem der skal gøre tidligere prisvindere Sofie Linde, H.K.H. Kronprinsesse Mary og Statsminister Mette Frederiksen selskab. 
Det kan du ved at indstille en tale til os, som du synes fortjener særlig opmærksomhed. 
Alle taler, der er blevet offentlig afholdt mellem 1.10 2020 og 30.9.2021 er nominerbare, og vi vil meget gerne høre stemmer fra alle hjørner af det danske samfund og på tværs af det politiske, religiøse og kønslige spektrum.
Nominer en tale til os og vær dermed med til at pege på, hvad der svar vigtig i det forgangne års offentlige debat ved at sende os en mail på kontakt@dansketaler.dk. Har vi ikke allerede talen i vores arkiv, skal vi blot bruge talerens navn og information for at kunne indhente talen. 
Den endelige vinder udpeges af en jury. Læs meget mere om jurymedlemmer og de tidligere vindere her: https://dansketaler.dk/temarum/vindere-af-aarets-danske-tale/
Prisen bliver uddelt under Logograf, Rhetors årligt tilbagevendende konference for taleskrivere. Logograf finder i år sted den 9.12 på Teknologisk Institut.  
Se mere om Logograf 2021 her: https://rhetor.dk/produkter/logograf-2021-taler-og-teknologi/