Skip to content
Nyheder

Jobopslag: Studentermedhjælper søges

Vi søger en historiefaglig eller lign. studentermedhjælper til at indgå i vores sekretariatet ca. 10-15 timer om ugen.

Vi tilbyder dig

Hos os vil du arbejde tekstnært med en vigtig del af vores kulturarv. Talens historie hænger uløseligt sammen med demokratiets og det aktive medborgerskabs historie, og du kommer til at arbejde direkte med kilder til vores fælles historie. 

Om os

Vi driver Danmarks taledatabase, dansketaler.dk, hvilket bl.a. omfatter at indsamle, digitalisere og formidle retorisk og historisk betydningsfulde taler. Du vil primært blive tilknyttet Danske Talers nye prædikenprojekt, der i en periode på 3 år skal indsamle og digitalisere 1.000 af danmarkshistoriens vigtigste prædikener fra Reformationen til i dag.   
Vi er et lille hold på seks personer, så du har rig mulighed for både at få ansvar og lære i tæt samarbejde med dine nye historie- og sprogfaglige kollegaer. Vi holder til på Frederiksberg, hvor vi deler lokaler med rådgivningsbureauet Rhetor. Vi har en fælles frokostordning og afholder sommerfester, julefrokoster og spontane fredagsbarer. Vi respekterer desuden dit skema og dine eksamensperioder. 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte, at:


Ansøg os, hvis du kan genkende dig selv i nogle af følgende punkter:


Løn og ansættelse

Stillingen ønskes besat fra 1. september eller hurtigst muligt derefter. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen fordelt på 2-3 arbejdsdage. Timelønnen er 155 kr. + feriepenge. Arbejdsstedet er Carit Etlars Vej 3, Frederiksberg C.

Send ansøgning og CV til lbj@dansketaler.dk. Vi indkalder og holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger angående stillingen kan fås hos historiker Lasse Bruun Jonassen på 2670 8798. 

Ansøgningsfrist er d. 20. august.