Skip to content
Nyheder

Jobopslag: hjælp til projektbaseret regnskabsførelse

Vi mangler hjælp til projektbaseret regnskabsførelse  

Er du god til regnskab og regneark, og vil du hjælpe os med at holde overblik over vores forskellige projektregnskaber? 
Vi søger en kollega, der har en del års erfaring med bogholderi, budgetstyring og/eller regnskabsføring i projektbaserede virksomheder, og som kan oversætte tallene for os, der ikke har erfaring med at læse et regnskab. Du har enten lyst til en deltidsstilling eller en freelancekontrakt på 1-2 dage her hos os. 
Vi har brug for dig til at:
Dine nye kollegaer
Vi er en lille kulturinstitution, der driver den offentlige database dansketaler.dk. Derudover udfører vi fondsstøttede projekter, hvor vi laver undervisningsforløb, festivaler og udstillinger om taler. Vi er fire fastansatte og en håndfuld studentermedhjælpere, og vi holder til på Carit Etlars Vej på Frederiksberg, hvor vi deler lokaler med en konsulentvirksomhed. Vi har en frokostordning og et par årlige fester og rigtig god stemning. 
Kontakt
Send et CV inkl. et par linjer om, hvorfor du vil være god til stillingen, til sekretariatsleder Sofie Kristiansen på svk@dansketaler.dk. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen på 2683 4223. Vi håber at have fundet den rigtige kollega ved udgangen af august 2023, men vi bliver ved at holde samtaler, til vi finder den rette.