Skip to content
Nyheder

"Jeg drømmer om et samfund, hvor skabe kun er til tøj"

I anledning af at WorldPride 2021 er i luften, og at København i ti dage skal bade i alle regnbuens farver, sætter vi fokus på de stemmer, der taler for mangfoldighed, forskellighed og modet til at stå ved den.
Vi er især glade for den utrolig fine buket taler, vi har samlet i vores nye temarum Stemmer fra enden af regnbuen, hvor syv fantastiske og særdeles modige LGBT+-unge sætter ord på deres drømme, vrede, håb og sorger. Det skete på Regnbuepladsen i København den i juni som en kulmination på et rigtig fint taleforløb skabt i samarbejde mellem Taleskolen Røst og LGBT+ Ungdom.
"Jeg drømmer om et samfund, hvor man ikke behøver at springe ud, og hvor skabe kun er til tøj," sagde Olivia Olander Christiansen i sin tale og sparkede dermed et talearrangementet i gang, der satte fokus på privilegieblindhed, ligestilling, mistrivsel, mod, accept og kærlighed i alle regnbuens farver.
Varm også op til Pride-festen med taler i samlingen af forperson og festivalleder for Copenhagen Pride, Lars Oskan-Henriksen, H.K.H. Kronprinsesse Mary, tidligere forperson for LGBT+ Danmark Vivi Jelstrup, tidligere forperson og nuværende sekretariatschef for LGBT+ Danmark Susanne Branner Jespersen og tidligere overborgmester Frank Jensen.
Rigtig god Pride!