Skip to content
Nyheder

Danske Taler søger ny formidlingsmedarbejder

Vi søger en formidlingsmedarbejder til at indgå i sekretariatet for Danske Taler, der kan udvikle og gennemføre formidlingsprojekter, ajourføre vores hjemmeside og øvrige digitale kanaler, samt varetage andre kommunikationsrelaterede opgaver. Vi søger først og fremmest en kompetent og engageret kollega, så uanset om din erfaring stammer fra flere år på arbejdsmarkedet, studiejobs eller frivilligt arbejde, opfordrer vi dig til at søge. 
Om os 
Vi er et offentligt støttet online arkiv, der indsamler, offentliggør og formidler retorisk og historisk betydningsfulde taler på dansketaler.dk. Danske Talers sekretariat består af en sekretariatsleder, en retoriker, en historiker og tre studentermedhjælpere. Vi er centralt placeret på Frederiksberg og deler lokaler med retorikvirksomheden Rhetor. Som medarbejder hos Danske Taler vil du referere under ledende retoriker Sofie Kristiansen.
Arbejdsopgaver
Som medarbejder i Danske Taler vil du indgå i sekretariatets daglige drift. Du skal have gode idéer til udstillinger, foredrag, oplæsningsaftener, taleskrivningskonkurrencer eller andre konkrete formidlingsopgaver og kunne arbejde projektbaseret med at få stablet dem på benene. Du vil indgå i sekretariatets daglige drift, og der vil være perioder, hvor arbejdet er mere rutinepræget med at finde og lægge taler i databasen, sørge for formidling i nyhedsbreve og på sociale medier m.m. Du skal derfor kunne lide at arbejde langsigtet med projekter.
Vi søger en medarbejder, der kan svare ja til de fleste af disse punkter: 
Vi tilbyder
Løn og ansættelse 
Stillingen er på mindst 30 timer om ugen. Du vil blive ansat frem til og med den 14. marts 2026, hvor vores nuværende bevilling udløber. Der er tre måneders prøveperiode. Løn efter kvalifikationer. Vi holder ferielukket i juli. Arbejdsstedet er Carit Etlars Vej 3, Frederiksberg C.
Stillingen ønskes besat senest den 15. marts 2022.
Send en motiveret ansøgning og dit CV til jtj@dansketaler.dk senest den 1. februar 2022 kl. 12.00. Skriv “Formidlingsmedarbejder 2022” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende. Yderligere oplysninger angående stillingen kan fås hos Jesper Troels Jensen på tlf. 23 67 20 00.